AGRICARE - IRRI-COOP Kft.

Tartalomhoz ugrás
ORMA - AGRICARE TERMÉKCSALÁD
csévélődobos öntőzőgép
AGRICARE - EVENT csévélődobos öntözőgép
Tüzohorganyzott váz és szerkezeti elemek, tömlőcsévélés a legmodernebb nagy teljesítményű turbinával.
csévélődobos öntőzőgép
AGRICARE - LEGEND csévélődobos öntözőgép
Nemesacél vagy kopásálló porfestett változatban. Tömlőcsévélés a legmodernebb nagy teljesítményű nemesacél kivitelű turbinával. Diesel vagy benzinmotorral.
AGRICARE - EXCLUSIVE öntöződob
csévélődobos öntőzőgép
AGRICARE - EXCLUSIVE csévélődobos öntözőgép
Rozsdamentes acél vagy kopásálló porfestett változatban, tömlőcsévélés a legmodernebb nagy teljesítményű nemesacél kivitelű turbinával. Diesel vagy benzinmotorral.
AGRICARE - EXCELLENCE öntöződob
csévélődobos öntőzőgép
AGRICARE - EXCELLENCE csévélődobos öntözőgép
Kopásálló, festett változatban, tömlőcsévélés a legmodernebb nagy teljesítményű nemesacél kivitelű turbinával. Diesel vagy benzinmotorral. Alacsony súlypontú, süllyesztett változat.
AGRICARE - ROLLOVITESSE öntöződob
csévélődobos öntőzőgép forgózsámollyal
AGRICARE - ROLLOVITESSE csévélődobos öntözőgép
Trágyalé és zagyvás víz kijuttatásához. A tömlőcsévélés hidraulikamotorral történik. Különösen gyors visszacsévélési sebesség.
AGRICARE - szivattyúaggregátok
3 perc alatt kinyitható és összezárható
AGRICARE - szivattyúaggregátok
Gazdaságos üzemeltetésű szivattyúsaggregátok. IVECO és DEUTZ vízhűtéses motorokkal, Rovatti és Caprari szivattyúkkal, vízszintes és peremes kivitelben.
AGRICARE - Ekofiltro
Víztisztító csöpögtető öntözéshez
AGRICARE - Ekofiltro
Az Ekofiltro az első automatikus öntisztító szűrő vízturbinahajtással. Nyílt vizekből, csatornákból való öntözéshez. A működéshez nem szükséges akkumulátor vagy elektromos hálózat. Teljesen automatikus működés. Az összegyűlt szennyeződéseket egy alsó szelepen át rendszeresen kiüríti.

AGRICARE - 3 perces konzol
3 perc alatt kinyitható és összezárható
A "3 perces" teleszkópos öntözőkonzol kevesebb, mint 3 perc alatt kinyitható illetve összezárható. Könnyedén és biztonságosan előkészíthető a 36 m széles konzol, ami 46-48 méteres sáv öntözésére alkalmas. Tüzihorganyzott vázszerkezet, és rozsdamentes vízvezetékek.
AGRICARE - 4 perces konzol
4 perc alatt kinyitható és összezárható
A "4 perces" öntözőkonzol a magasabb növények öntözéséhez ideális. A szerkezet 2,7 m magasságot ér el. A vízszintes haladást traktorhajtású vagy független hidraulika biztosítja. A 36 m-es konzol könnyedén és biztonságosan előkészíthető. Az öntözési sáv 46-48 m, de az "XL" szórófejekkel 54-56 m is lehet.  A vázszerkezet tüzihorganyzott, a vízvezetékek rozsdamentesek.
AGRICARE - öntöző konzolok
"Effluent" változat - szennyvíz kijuttatásáhol
"Standard" változat - normál öntözéshez
AGRICARE - szennyvíz kijuttató konzol
Tüzihorganyzott térhálós acélszerkezet, moduláris felépítés, leakasztható elemekkel. Speciális önszintező és kiegyenlítő rendszer. Kívánságra 360° fordulással is. Effluent:19-25 m, Standard :19-25-32-34-36-38-40-42-44-46-48 méteres méretekben.
 
Telefon:(+36)  30 / 371 5103
e-Mail:info@irricoop.hu
Cím:
4100 Berettyóújfalu, Szillér utca 21.
Vissza a tartalomhoz