GREENCARE - IRRI-COOP Kft.

Tartalomhoz ugrás
ORMA - GREENCARE TERMÉKCSALÁD
GREENCARE - Passeggiando
30 méter tömlő / Ø 20 mm
Kis területek öntözésének ideális eszköze az automatikusan haladó Passeggiando öntöződob. Az előzetesen lecsévélt tömlő nyomvonalát követve bejárja és megöntözi a kívánt területet. Az öntözéshez használt víz nyomása végzi a mozgatást. Csendes, elegáns és sokrétűen használható kertészetek, hobbikertek, sportpályák öntözésére.
GREENCARE - Leader 20
40 méter tömlő / Ø 20 mm
A Leader 20 egy innovatív turbinahajtású öncsévélő öntöződob. A víznyomás forgatja a dobot és öntözés közben egyenletesen visszahúzza az öntözőfejet. Automatikus szelep gondoskodik a víz elzárásáról az öntözési ciklus végén.  
GREENCARE - Leader 25
50 méter tömlő / Ø 25 mm
A Leader 25 a termékcsalád minden típusához hasonlóan egyenletes és szabályozott vízkijuttatást biztosít. Az öntözés intenzitása és a szóréskép itt is állítható.
GREENCARE - Leader 32
70 méter tömlő / Ø 32 mm
A Leader 32 a nagyobb tömlőmérete miatt már professzionális felhasználásra is tökéletes. Kertészetek, futballpályák öntözését is képes ellátni. Automatikus vízelzárási funkció, szektorális öntözési lehetőség és hatékony turbinahajtás jellemzi.
GREENCARE - Leader 40
120 méter tömlő / Ø 32 mm
120 méter tömlő / Ø 40 mm
A Leader 40 a hosszabb tömlőjével még nagyobb terület öntözésétképes ellátni. Automatikus vízelzárási funkció, szektorális öntözési lehetőség és hatékony turbinahajtás jellemzi. A kerekekkel szerelt öntözőkocsi automatikus emeléssel rendelkezik.
GREENCARE - Leader 50
150 - 180 méter tömlő / Ø 50 mm
A Leader 50 a hosszabb és vastagabb tömlőjével nem csak nagyobb terület öntözését képes ellátni, de nagyobb kapacitással és hatékonysággal bír. Automatikus vízelzárási funkció, szektorális öntözési lehetőség és hatékony turbinahajtás jellemzi. A kerekekkel szerelt öntözőkocsi automatikus emeléssel rendelkezik.
GREENCARE - Leader 63
110 méter tömlő / Ø 63 mm
A Leader 63 a GREENCARE termékcsaládon belül a legnagyobb átmérőjő tömlővel szerelt típus. A nagy kapacitás hatékony öntözést tesz lehetővé.
elektromos meghajtású csévélődobos öntözőgép
Ø 32 mm:  70 vagy 120 m
Ø 40 mm: 120 m;  
Ø 50 mm:
150 vagy 180 m tömlőkkel
GREENCARE - Leader Electric
A Leader Electric a legújabb fejlesztésű öntöződob. A csévélés elektromos meghajtással történik, és teljesen egyenletes, mivel nem függ az esetlegesen alacsony vagy változó víznyomástól. A meghajtási mód még kedvezőbb energiafelhasználást tesz lehetővé.
GREENCARE - elektromos szivattyúk
0,9  - 2,5 kW teljesítmény
Többfokozatú zárt járókerekes szivattyú. Járókerék rozsdamentes króm-nikkel acélból.
GREENCARE - robbanómotoros szivattyúk
Lombardini motorral  és Rovatti szivattyúval
Alapfelszereltség: vázszerkezet 2 kerékkel, kézi kar a mozgatáshoz, üzemanyagtartály, önindító, akkumulátor, peremes csatlakozók a szívó- és nyomóágon.
GREENCARE - összecsukható rácskonzolok
12 m öntöző konzol -  12/16 m öntözési szélesség
16 m öntöző konzol -  20/22 m öntözési szélesség
GREENCARE - öntöző konzol
A Leader 32,40,50,63 típusú dobok ideális kiegészítője: alacsony nyomású üzemelés, kiváló porlasztás, egyenletes öntözés szeles időben is. A konzol felhasználható szennyvíz vagy egyéb folyadékok kijuttatására is.
 
Telefon:(+36)  30 / 371 5103
e-Mail:info@irricoop.hu
Cím:
4100 Berettyóújfalu, Szillér utca 21.
Vissza a tartalomhoz